Sivut

29.8.2011

Kesäloman jälkeistä elämää.

Juu, tulipa oltua kesälomalla. Oli mukavaa. Paluu töihin ei ollut niin mukavaa. Tuuraajani oli tehnyt vain pakolliset hommat ja jättänyt kaiken muun minulle. Ei siitä sen enempää.........kun pääsen vauhtiin tästä asiasta, en osaa lopettaa.

Käsityörintamalla on tapahtunut paljonkin. Kaksi paria sukkia on valmistunut ja kolmannet on lähes puolivälissä. Kesälomalla ollessani tapasin tätini, jolta olin jo aikaisemmin pyytänyt yhtä sukkamallia. Nyt hän sai opetettua sen minulle. :)

Kuvia sukista tulee, kunhan saan kuvat koneelle.....

Eilen tein melko suuren ostoksen. Tilasin netistä crosstrainerin. Sitä pitäisi sitten käyttää ja kiinteytyä sopivasti. :) Tavoitteena on, että saisin tehtyä 10-15min 5-6 päivänä viikossa. Siitä on hyvä aloittaa. Sitten voi lisätä vastusta tai aikaa tai muuten vaan tehdä niin paljon kuin tuntuu hyvältä. :)
En muuten olisi uskaltanut tilata tuota vekotinta, mutta kun Mies kannusti ja on itsekin lupautunut käyttämään ko. laitetta, niin olihan se pakko tilata. Ja olen aikoinani (kuntosalilla käydessäni) kokeillut crosstraineria ja se tuntui jo silloin todella tehokkaalta laitteelta. (vaikka olin paljon paremmassa kunnossa kuin nyt)

Hyvää elokuun loppua kaikille. :)

5.8.2011

Kesäsukat

Valmistuivat ajoissa. Ne lahjaksi menevät sukat siis. :)







Valitan kuvien laatua, keskiyön tienoilla ei ole hyvä ottaa huonossa valaistuksessa kuvia villasukista. Sain sentään sukat pääteltyä ennen kuvien ottamista. Täytynee huomenna jossain välissä yrittää ehtiä prässätä niitä jotenkin, ei niitä tuommoisina kehtaa antaa lahjaksi.

Lankana on siis Novitan Nalle. Väri muutaman vuoden takainen vihreä. Tuo reikäraita on Ullaneuleen Saku-sukista. Tein raidan vain sukan toiseen reunaan. Ihan kivat tuli. Voisin tehdä toiset samalla mallilla.....ja voisinpa tehdä seuraavat sukat sileällä neuleella ja vain tuo reikäraita koristeeksi....pitää miettiä...

K - E - S - Ä - L - O - M - A

Tämä täti jää nyt kesälomalle. Eka OIKEA kesäloma piiiiiiiiiiiiiiiiiitkään aikaan. Itse vuosilomaa on mahtavat 4 päivää ja pidän keräämäni saldotunnit siihen päälle, eli ruhtinaalliset 8 päivää olen poissa töistä. Jee! :)

Vihdoinkin päästään koko perheen voimin reissuun, sukulaisia tapaamaan. Saa nyt nähdä miten "rentouttava" loma on tiedossa, pitää kuitenkin juosta paikasta toiseen ja pitää yrittää mennä Lapsen rytmin mukaan.......todella rentouttavaa. Varsinkin kun osa vanhemmista sukulaisista ei oikein tahdo ymmärtää, että määritämme aikataulun Lapsen päivärytmin mukaan. Esim. päikkäriaikaan on turha lähteä Lapsen kanssa yhtään minnekään, koska siitä seuraa vain kiukuttelua ja kaikille paha mieli.
No, katsotaan miten reissu menee. Stressaan nyt jo, vaikka lähdetään vasta parin päivän kuluttua....

Minkäs sitä itselleen mahtaa?


Hyvää loppukesää kaikille! :)