Sivut

30.5.2011

Tökkii.

Käsityörintamalla tökkii ja pahasti. Mikään ei oikein kiinnosta. Aloitin villasukkia Euroviisuja katsellessani, enkä sen jälkeen ole niihin koskenut. 
Se on tämä kesän odotus tällaista. Yleensä jumi iskee näihin aikoihin. Sitten loppukesästä/alkusyksystä kaivelen esiin keskeneräisiä töitä ja teen ne loppuun parissa päivässä. Saa nähdä käykö näin tänäkin vuonna. :)

Lapsella todettiin ensimmäinen korvatulehdus viime viikolla. Muuten oireeton, paitsi pitkittynyt yskä vaivasi. Tietääpä tarkkailla yskää seuraavan flunssan iskiessä. 
Antibioottikuuri on lopuillaan ja yskä on selvästi laantunut. Toivottavasti myös korvatulehdus on saatu pois. Kuukauden kuluttua käydään näyttämässä korvia ja silloin tiedetään mikä on tilanne.

Itselle pitäisi varata aika hammaslääkäriin. Tai hygienistille. Hammaslääkäriin on kuitenkin yli puolen vuoden jono ja sinne pääsee vain jos on jotain oikeasti vialla. Pitäisi käydä poistattamassa hammaskiveä. Ja onhan se muutenkin hyvä käydä tarkistuttamassa hampaat parin vuoden välein....se on vain tuo ajan varaaminen niin vaikeaa. Eihän se oikeasti ole vaikeaa, se vain unohtuu. Ja muistuu mieleen näin illalla, kun ei voi varata aikaa. No, jospa sitä huomenna muistaisi....

Hyvää alkanutta viikkoa. Ja ylihuomenna on jo kesäkuun 1. päivä. :)

8.5.2011

Pienet sukat

Huomasin pääsiäisen aikaan, että Lapsella ei ole sopivia ohuempia sukkia. Sellaiset piti siis tehdä.


Lankana Novitan Nalle, punainen ja harmaa. Tuli ehkä hieman jouluinen väritys, mutta näitä lankoja löytyi kotoa, joten siinä ne nyt ovat. Aikaa näihin meni taas ihan riittävästi (5 iltaa), kun ei voi neuloa Lapsen ollessa hereillä. Enkä jaksanut joka ilta neuloa.

Näistä sukista tuli (yllätysyllätys) hieman liian isot, mutta kasvaahan tuo pikkuisen jalka koko ajan....ja sainpa hyvin syyn tehdä toiset sukat. :)


Nyt ei muuta kuin hyvää äitienpäivän jatkoa!